iunie 17, 2014

Sărutul



      Editura Humanitas, în calitate de deţinătoare a dreptului exclusiv de publicare în limba română a întregii opere aparţinând lui Lucian Blaga şi a celui de cedare a acestui drept unei terţe părţi pentru oricare dintre lucrările care alcătuiesc opera sa, este de acord să vă cedeze gratuit drepturile de publicare a poeziilor Iubire (din ciclul "Cântecul focului"), Din părul tău (ciclul "Poemele luminii") şi Izvorul nopţii (din acelaşi ciclu, "Poemele luminii") in volumul III, Sărutul, al Colecţiei "Poezia iubirii" coordonată de dumneavoastră.
    Prezentul acord este valabil atât pentru tirajul de 300 de exemplare ce va fi publicat de Editura Măiastra din Târgu-Jiu, cât şi pentru o eventuală variantă electronică a cărţii, cu descărcare gratuită.
    Dacă aţi putea să ne expediaţi 1 exemplar gratuit pentru fiica autorului, dna Dorli Blaga, ar fi binevenit.

Editura Humanitas

Un comentariu:

  1. E nevoie să apreciez și să revin cu un gest de recunoștință față de Editura Humanitas care a susținut și facilitat includerea în volumul antologic „Sărutul“ a unor creații de mare valoare, având o importanță deosebită pentru identitatea noastră culturală și națională, aparținând poetului Lucian Blaga.
    Aleasă stimă și prețuire pentru deschiderea față de un gest cultural autentic, care a coincis cu Evenimentul aniversar Ileana Vulpescu, mentorul distins al grupului virtual Arta conversației XXI, cu admirație și gratitudine, doamnei Dorli Blaga.

    RăspundețiȘtergere