octombrie 31, 2016

Arta care ne îngăduie

Pentru că există, pentru că este tot ce avem


2 comentarii:

  1. Reiau postarea de azi noapte şi vă rog să cântăriţi ambele fotografii, dacă se poate, cu aceeaşi unitate de masură!
    “Subscriu!
    Cezar Cristian Fanaru:
    Cu consimțământul tacit al Domnului Președinte, doresc să aduc niște lămuriri:
    1) NU este interzis să te așezi pe scaunele de la masa tăcerii! Ca pe orice, bancă sau scaun este interzis să te urci cu picioarele.
    2) Însuși Brâncuși ar fi ONORAT să stea la masă ALĂTURI de Dacian Cioloș și Klaus Iohannis (primii șefi de stat care s-au implicat cu adevărat în a-i aduce operele acasă).
    3) Niciodată nu a fost atât de promovată de către televiziuni și mass media, MASA TĂCERII mai mult decât acum. Pe aceasta cale, mulţi critici au aflat Cine este Constantin Brâncuși și de ce vrea Dacian Cioloș să aducă acasă opera Cuminţenia Pământului.
    Ii mulțumesc pe această cale lui Klaus Iohannis pentru inspirația de a se așeza la Masa Tăcerii!”
    Azi, Doamna Elisabeta Gîlcescu mi-a trimis în privat acestă fotografie, de pe "ARTA CONVERSAŢIEI XXI". Era însoţită de următorul text: "Arta care ne îngăduie
    Pentru că există, pentru că este tot ce avem" Pe Doamna Ileana Vulpescu o veţi critica cu aceeaşi virulenţă? Care e diferenta dintre Dumneaei şi Domnul Presedinte în fotografiile realizate în aceeaşi ipostază? Vedeţi cât de subiectivi putem fi? (Carmen Toma)

    RăspundețiȘtergere
  2. „Brâncuși, alt model oltean, nu ar fi avut ca model mai fidel pentru Cumințenia Pământului, dacă ar fi cunoscut-o, decât pe Ileana Vulpescu“. (Georgeta Tudor, Laudatio pentru decernarea titlului de Cetățean de onoare al Craiovei, 5 iunie 2015)

    RăspundețiȘtergere